top of page

"Λατρεύω αυτήν την μουσική, με ελκύει ,και για κάποιο λόγο κάθε φορά σκέφτομαι ότι την χορεύω!"

Όμως.....

 • Οι ώρες των μαθημάτων δεν με βολεύουν.

 • Έχω άστατο πρόγραμμα.

 • Δεν νοιώθω άνετα να σταθώ σε μια τάξη χορού χωρίς να ξέρω τα βασικά.

 • Νοιώθω ότι είναι ένας δύσκολος χορός και θα ήθελα διακριτικά να μπορώ να καταλάβω την λογική του και το που στηρίζεται, πριν αγκαλιαστώ με έναν άγνωστο/η

 • Θέλω να δω αν τα καταφέρνω χωρίς να εκτεθώ στα μάτια των άλλων.

 • Θέλω να δω τον τρόπο που γίνεται το μάθημα. Να δω τα “βασικά” πριν αποφασίσω να έρθω στην σχολή.

 • Δεν είμαι ικανός να αποστηθίσω βήματα.

UK flag.jpg

Αν κάποια από αυτά ταιριάζουν με τις σκέψεις σας, τότε τα ακόλουθα βίντεο είναι φτιαγμένα ειδικά για εσάς

Explanatory Tango videos by F&D

Explanatory Tango videos by F&D

Explanatory Tango videos by F&D
Αναζήτηση βίντεο...
Super Planeo (intro)

Super Planeo (intro)

00:25
Αναπαραγωγή βίντεο
superplaneo

superplaneo

04:54
Αναπαραγωγή βίντεο

Αυτό που καταφέρνουμε μέσα απο αυτά τα βίντεο- μαθήματα είναι:

 

1.Να δώσουμε έγκυρες και κατανοητές βασικές πληροφορίες και προασκήσεις. Οι πληροφορίες θα σας κάνουν να αντιληφθείτε ορισμένες βασικές αρχές, ενώ οι προασκήσεις θα σας επιτρέψουν να περάσετε στο σώμα σας αυτές τις πληροφορίες με τον ίδιο περίπου τρόπο σαν να ήσασταν σε ένα μάθημα.

Αυτά τα πρώτα καθοριστικά μαθήματα είναι φτιαγμένα κυρίως για όσους επιζητούν μια πρώτη επαφή από την άνεση του προσωπικού τους χώρου.

 

2. να αναλύσουμε σε μορφή προασκήσεων βασικές φιγούρες και συμπλέγματα βημάτων. Αυτά τα μαθήματα απαιτούν μια ελάχιστη εμπειρία.

 

3. Να εξηγήσουμε δυσκολότερα βηματολόγια και κινησιολογίες, ,διακοσμητικά, boleos, sacadas,volcadas colcadas, που απαιτούν “σπάσιμο” σε προασκήσεις για να βγουν με άνεση και κατανόηση.

 

4. Να βοηθήσουμε να ταιριάξει η κίνηση με την μουσική. Η αντιστοιχία μουσικής και βημάτων δεν είναι κάτι το αφηρημένο ούτε η μουσικότητα είναι κάτι το υποκειμενικό που στηρίζεται στην έμπνευση. Υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις στοχευμένες ακριβώς σε αυτήν την ποιοτική ανάπτυξη του χορευτή.

 

και φυσικά

5. Να επαναπροσδιορίσουμε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Σε περίπτωση που κάτι δεν βγαίνει όπως θα έπρεπε στο προσωπικό σας λεξιλόγιο και νοιώθετε ότι κάποιο κομμάτι της τεχνικής σας έχει σκουριάσει, ή δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά ώστε να σας επιτρέψει να εξελιχτείτε.

 

Είτε είστε εντελώς αρχάριος, είτε σε ένα από τα σκαλιά εξέλιξης του tango, η σκέψη μας πίσω από αυτά τα βίντεο έχει σκοπό να σας βοηθήσει να αναπτύξετε βασικές αρχές, τεχνικές, και εύκολα τεχνάσματα που θα επεκτείνουν όχι μόνο το ρεπερτόριο των κινήσεων σας, αλλά και την απόλαυση από τον χορό.

Και το πιο σημαντικό: την επίτευξη ουσιαστικής επικοινωνίας με κάθε παρτενέρ.

Κάθε φορά.

tango on the sea

Αποκτήστε πρόσβαση σε πληροφορίες και διδασκαλία που θα μπορείτε να ανακαλείτε ξανά και ξανά. Πέρα από τα βασικά πακέτα υλών, εξερευνήστε και περισσότερο εξεζητημένες ύλες και τεχνικές, ή ζητήστε συμβουλή γύρω από μια δική σας συγκεκριμένη απορία (video on demand)

 

Βρείτε τον τρόπο σας!

 • Μελετήστε με την ηρεμία σας και εξελιχτείτε με τον προσωπικό σας ρυθμό και απόδοση.

 • Ζητήστε σχολιασμό και συμβουλευτική υποστήριξη σε προσωπικό επίπεδο. (με βιντεο ή και skype)

 • Επεκτείνετε το χορευτικό σας λεξιλόγιο.

Δίνουμε βάση στην ισόρροπη ανάπτυξη αυτών των 2 πόλων:

Α) Εστιάζουμε σε μια στιβαρή δομημένη βάση για αυτοσχεδιασμό και χρήση εντός πίστας ώστε να μπορείτε να αναπτύξτε άπειρο αριθμό βημάτων και συνδυασμών.

Β) Με απλό τρόπο σας παρέχουμε τεχνικές οδηγίες και καθοδήγηση για εντυπωσιακά στοιχεία που είναι όμως εύκολα αφομοιώσιμα και λειτουργικά μόλις βρείτε το “κουμπί” τους.

 • Χτίστε την αυτοπεποίθησή σας δουλεύοντας όσες φορές χρειαστεί, στην άνεση του σαλονιού και του προσωπικού σας χώρου, όλες τις προασκήσεις που απαιτούνται για να προκύψει η τελική κίνηση.

 • Μείνετε σε φόρμα!

Αν και το tango δεν είναι εξαιρετικά αεροβικός χορός, μόνο με 15 λεπτά κάθε μέρα θα δείτε εμφανή σημάδια βελτίωσης της διάθεσής σας και της φόρμας σας με μηδενική καταπόνηση σε γόνατα και ισχία! Και φυσικά υπάρχει πάντα και η milonga για όσους αντέχουν κάτι περισσότερο γρήγορο ή δυναμικό!

Ζητήστε τώρα ένα δωρεάν βίντεο και μάθετε πληροφορίες για τιμές και διαθέσιμες ύλες!

bottom of page